Крем за еклери

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5019k
Крем за еклери
09/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
"Знаете ли как се прави перфектния крем за еклери? Вижте тук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте в купа с помощта на дървена лъжица или бъркалка жълтъците и захарта. Добавете брашното, разбъркайте и разредете със студеното прясно мляко.

Ароматизирайте с ванилия и сложете крема на котлона на слаб огън. Бъркайте и щом кипне, варете още 3 минути при непрекъснато бъркане.

Снемете крема от котлона, охладете го и го разбъркайте с разбитата предварително сметана. Ароматизирайте крема с 1 с.л. ром, може и ликьор. Подходящ е както за еклери, така и за различни торти и пасти.

Рейтинг

4.3
512
48
32
22
10
Дай твоята оценка: