Пудинг с орехи по португалски

31/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо263
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме жълтъците със захарта на пяна. Към тях прибавяме разбитите на сняг белтъци и смлените орехови ядки, разбъркани предварително с подправките.

Изсипваме сместа в намазана с масло форма за пудинг, като отгоре оставяме един пръст място. Покриваме с намазана с масло хартия за печене и захлупваме с капак.

Варим пудинга на водна баня около 60 минути. Изваждаме го, махаме капака и го оставяме да изстине.

Поднасяме с разбита сметана.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар