Пиле кюлбастия

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
600
959
511
31/05/2016
"Не се замисляйте изобщо - щом рецептата е на Севда е не само изпитана, но и божествено вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22 825
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр.
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • бахар - 1 ч.л. смлян
  • масло - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме бутчетата и отстраняваме костите им.

Овкусяваме парчетата със солта, черния пипер и бахара. Оставяме ги в хладилник за 3-4 часа.

В съд върху котлона сгорещяваме маслото и в него запържваме месото.

Затваряме го в съд с капак за 15 минути.

Удобна бамбукова щипка за сервиране и барбекю-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобна бамбукова щипка за сервиране и барбекю
3.60 лв.
2.77 лв.
Виж ››

Лека, качествена и удобна за употреба бамбукова щипка. Подходяща е както за сервиране на храна, така и за барбекю, скара, фурна. Не поема цветовете и миризмите от храните.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар