Риба Деликатес

24/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо420
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С дълбок съд върху котлона оставяме да заври вода с 1 ч.л. сол. В нея сваряваме нарязаната на парчета риба заедно със зеленчуците и подправките.

Изваждаме рибата, обезкостяваме и нареждаме парчетата в тава, намазана с масло.

В отделен съд разбъркваме яйцата с настъргания кашкавал и останалите продукти за заливката. Добавяме и останалите при варенето зеленчуци, които предварително пасираме.

С тази смес заливаме парчетата риба и ги печем до зачервяване в предварително загрята фурна на 200 градуса.

Поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Сервираме с резенчета лимон.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар