Риба Деликатес

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
660
958
530
Риба Деликатес
24/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви50 мин.
Общо80 мин.
Порции3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С дълбок съд върху котлона оставяме да заври вода с 1 ч.л. сол. В нея сваряваме нарязаната на парчета риба заедно със зеленчуците и подправките.

Изваждаме рибата, обезкостяваме и нареждаме парчетата в тава, намазана с масло.

В отделен съд разбъркваме яйцата с настъргания кашкавал и останалите продукти за заливката. Добавяме и останалите при варенето зеленчуци, които предварително пасираме.

С тази смес заливаме парчетата риба и ги печем до зачервяване в предварително загрята фурна на 200 градуса.

Поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Сервираме с резенчета лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: