Риба Деликатес

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
591
959
510
24/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо671
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Запеканки

Начин на приготвяне

С дълбок съд върху котлона оставяме да заври вода с 1 ч.л. сол. В нея сваряваме нарязаната на парчета риба заедно със зеленчуците и подправките.

Изваждаме рибата, обезкостяваме и нареждаме парчетата в тава, намазана с масло.

В отделен съд разбъркваме яйцата с настъргания кашкавал и останалите продукти за заливката. Добавяме и останалите при варенето зеленчуци, които предварително пасираме.

С тази смес заливаме парчетата риба и ги печем до зачервяване в предварително загрята фурна на 200 градуса.

Поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Сервираме с резенчета лимон.

Керамична касерола с дръжки 16см-12%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар