Песто Дженовезе

08/10/2011
"Обожаваното от мнозина Песто Дженовезе се приготвя много лесно! Вижте как!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 367
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете кедровите ядки в тиган без мазнина, докато започнат да ухаят. Измийте босилека и го подсушете. Обелете чесъна.

Пюрирайте заедно тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране.

Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб.

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ilko Yonkov
Ilko Yonkov
24.08.2019 13:47
А,сиреньето за кво беше?
0
0