Песто Дженовезе

08/10/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"Обожаваното от мнозина Песто Дженовезе се приготвя много лесно! Вижте как!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо25 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 644
  • Преглеждания за месеца1027
  • Преглеждания за седмицата162
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете кедровите ядки в тиган без мазнина, докато започнат да ухаят. Измийте босилека и го подсушете. Обелете чесъна.

Пюрирайте заедно тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране.

Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ilko Yonkov
Ilko Yonkov
24.08.2019 13:47
А,сиреньето за кво беше?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв