Варен паламуд по градинарски

23/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции2
  • Преглеждания общо587
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • лимои - 1 бр.
  • олио - 50 мл
  • брашно - 1 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • целина - ½ глава
  • вода - 3 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час.

В дълбок съд върху котлона слагаме водата и олиото да заврат и в тях сваряваме нарязаните на ситно зеленчуци.

Когато зеленчуците омекнат, слагаме и рибата да се свари.

Сервираме рибата с продълговата чиния със сос от размитото брашно във вода и сока на лимона, които сме сварили предварително.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти

Топ Рецепти