Печен агнешки бут с кисело мляко

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
590
959
510
17/05/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене240 мин.
Общо265 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 538
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печено Агнешко

Начин на приготвяне

В съд върху котлона стопяваме маслото и го разбъркваме с киселото мляко, солта и червения пипер.

Намазваме месото от всички страни с получената смес и го слагаме в тава.

Печем го в предварително загрята фурна на 160 градуса под фолио. По време на печенето поливаме месото със събралия се в тавата сос.

Месото се пече около 3-4 часа, като накрая махаме фолиото, за да хване коричка.

Сервираме с гарнитура по избор.

Традиционна голяма емайлирана тава 41 см-9%
Приготвяй си тази рецепта с:
Традиционна голяма емайлирана тава 41 см
35.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Емайлираната квадратна тава е необходимост във всяка кухня. Пригответе вкусни ястия и сладкиши за цялото семейство. Квадратната тава е с незалепващо покритие, което позволява лесно почистване. Предлага се в стилен черен цвят и удобни размери.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар