Бърза млечна пилешка супа

24/09/2011
Илария
отИларияНовак1171203
"Пилешката супа е много по-вкусна, когато е с мляко и вино, доверете ни се "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 985
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете пилешкото да се свари в тенджера с вода заедно с нарязаните моркови и целината, черният пипер на зърна и малко сол. Свареното месо накълцайте на парченца и прецедете бульона.

В мазнината задушете накълцания лук, след което добавете брашното, запържете го и застройте бульона със запръжката. Долейте виното и месото и оставете да къкри за няколко минути.

Разредете в предварително сгорещеното мляко, разбъркайте за няколко минути и махнете от котлона, като поръсите със смлян черен пипер. Поднесете с накълцан магданоз.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Анелия Цонева
Аз добавих и червена чушка. Стана страхотна
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв