Фалшив киш

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър324
09/10/2011
"може и да е фалшив, но за сметка на това е вкусен поне два пъти повече от истинския "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 668
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят. Нарежете бекона и отцедените гъби. Сиренето настържете.

Разбийте много добре яйцата със сметаната и добавете бекона, всички зеленчуци и сиренето. Овкусете с подправки и изсипете в леко намазнена тава.

Сложете да се изпече докато стегне в умерена и предварително загряна фурна.

Рейтинг

5 9
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мария
Мария
29.11.2014 17:51
"кутийка сметана", "бурканче гъби" не са мярка. Дайте грамаж, моля.
1
0
Татяна Гьонова
Татяна Гьонова
23.07.2013 12:48
Идеята ми харесва! Ще опитам.
0
0