Задушени печурки с пресен чесън

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
02/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо817
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме гъбите на филийки, моркова, лука и чесъна - на ситно.

Загряваме олиото и нето запържваме морковите и лука за кратко, прибавяме гъбите и задушаваме под капак.

Добавяме чесъна и овкусяваме на вкус със сол и черен пипер.

Сервираме поръсени с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар