Традиционна баница

Ella AlanovaElla Alanova
Новак
12
25
03/09/2011
"Традиционен вкус, с който сме отраснали!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 405
  • Преглеждания за месеца277
  • Преглеждания за седмицата84
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазнете тавичката. Разбийте яйцата с щипка сол, добавете киселото мляко, натрошеното сирене и разбъркайте.

Редете готовите кори, като между всяка поръсвайте по малко олио, а между всеки 2-3 кори и от плънката.

Завършете с 2 кори и напръскайте с олио. Печете на умерена фурна на 170 градуса до златист цвят.

Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
За хубаво тесто използвайте това:
Метално сито за вашите сладкиши, баници и печива
4.95 лв.
Виж ››

Висококачествено метално сито, с чиято помощ ще приготвяте най-вкусните кексове и питки.

Рейтинг

5 14
4 8
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Росица
Росица
13.02.2016 19:26
Страхотна е вече я правя за 2-ри път и определено си я записвам в книгата с изпробвани и много добри рецепти ...Защото е лесна бърза и много вкусна
0
0
Кристина
Кристина
01.01.2016 22:24
Идеално!
До сега не бях слагала кисело мляко в баница,но се получи чудно.
0
0
стелс
стелс
03.07.2013 15:22
чудна
1
0