Свински жулиени с пресен лук и чесън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
04/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 467
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 г
  • пресен лук - 4 стръка
  • пресен чесън - 2 стръка
  • соев сос - 2 с.л.
  • сусамово олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на жулиени, напречно на влакната.

Почистваме и нарязваме лука и чесъна на парчета под ъгъл с дължина 3 см.

Загряваме олиото и в него запържваме месото, докато побелее от всички страни и добавяме лука и чесъна.

Запържваме за 5 минути и заливаме със соевия сос. Разбъркваме и оставяме на котлона за още 5-7 минути и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар