Зелена салата с киселец и яйца

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
02/05/2016
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо887
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме зеленчуците. Нарязваме салатата на ивици, лука, репичките и краставицата на колелца.

Махаме жилката на киселеца и го режем на ивици.

В купа разбъркваме всички зеленчуци и овкусяваме на вкус с олио, сол и оцет. Внимавяме с оцета, защото киселеца натурална киселинност.

Гарнираме салатата с предварително сварените, обелени и нарязани яйца.

Сервираме със студена ракия.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.85 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар