Зелена салата с киселец и яйца

02/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
  • Приготвяне25 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо673
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме зеленчуците. Нарязваме салатата на ивици, лука, репичките и краставицата на колелца.

Махаме жилката на киселеца и го режем на ивици.

В купа разбъркваме всички зеленчуци и овкусяваме на вкус с олио, сол и оцет. Внимавяме с оцета, защото киселеца натурална киселинност.

Гарнираме салатата с предварително сварените, обелени и нарязани яйца.

Сервираме със студена ракия.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар