Раци със сос от копър

19/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо129
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме раците и отстраняваме средната перка от опашката с изхода на храносмилателната система.

В тенджера слагаме нарязаните на едро лук, моркови, копър, магданоз, солта, черния пипер, виното и раците. Доливаме вода, така че да покрие раците.

Варим ги, докато се зачервят, и ги сервираме с част от бульона, в които са врели.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар