Раци със сос от копър

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
601
959
511
19/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо136
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме раците и отстраняваме средната перка от опашката с изхода на храносмилателната система.

В тенджера слагаме нарязаните на едро лук, моркови, копър, магданоз, солта, черния пипер, виното и раците. Доливаме вода, така че да покрие раците.

Варим ги, докато се зачервят, и ги сервираме с част от бульона, в които са врели.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар