Гроздов тарт

Севда Андреева
Севда Андреева
Новак
25/04/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо319
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното и го смесваме със размекнатото масло, добавяме малко вода и омесваме меко тесто.

Разстиламе тестото в подходяща тавичка и отгоре подреждаме измитото и почистено от семките грозде.

Смесваме яйцето с млякото, прибавяме бадемите и захарта и с получената смес заливаме гроздето.

Печем в предваритено загрята умерена фурна за около 30-40 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар