Сватбена яхния с телешко месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
11/06/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 308
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в голямо количества вода, като обираме пяната.

След като се свари, изваждаме парчетата и ги запържваме от всички страни. Прехвърляме в дълбок съд – тенджера.

В същата мазнина запържваме нарязания на колелца лук и го сипваме върху месото.

Наливаме прецедения бульон и счукания карамфил, канелата и сол и варим, докато течността се изпари и остане съвсем малко сос. Сервираме с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар