Омлет по провансалски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
581
959
475
13/04/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо520
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на тънки филийки и го изпържваме в сгорещеното масло.

Прибавяме предварително изпечените, обелени и нарязани чушки към лука. Запържваме.

Добавяме предварително разбърканите яйца. Посоляваме и готвим до готовност на омлета. Поднасяме с нарязаните и овкусени домати.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар