Паниран праз

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k734958986
Паниран праз
12/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и нарязваме праза на парчета с дължина 5 см, без листата.

Бланшираме го във вряща подсолена вода. Отцеждаме го и внимаваме да запазим целостта на резените.

Разбъркваме брашното с яйцата и млякото, целим гъстотата на палачинковото тесто.

В получената панировка потапяме праза и го пържим в сгорещено олио.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: