Паниран праз

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
12/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 108
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • праз - 3 стръка
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
  • За панировката
  • брашно - 1 ч.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • прясно мляко - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и нарязваме праза на парчета с дължина 5 см, без листата.

Бланшираме го във вряща подсолена вода. Отцеждаме го и внимаваме да запазим целостта на резените.

Разбъркваме брашното с яйцата и млякото, целим гъстотата на палачинковото тесто.

В получената панировка потапяме праза и го пържим в сгорещено олио.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар