Паниран праз

12/04/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо758
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • праз - 3 стръка
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
  • За панировката
  • брашно - 1 ч.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • прясно мляко - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и нарязваме праза на парчета с дължина 5 см, без листата.

Бланшираме го във вряща подсолена вода. Отцеждаме го и внимаваме да запазим целостта на резените.

Разбъркваме брашното с яйцата и млякото, целим гъстотата на палачинковото тесто.

В получената панировка потапяме праза и го пържим в сгорещено олио.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар