Средиземноморска салата с риба тон

04/09/2011
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886734
"Опитайте и ще разберете защо половината човечество е влюбено в Средиземноморската кухня!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 950
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете ориза с малко сол и зехтин, след което го отцедете и го сипете в голяма купа. Нарежете чери доматчетата на две и раздробете филето риба тон. Загрейте малко мазнина в тиган и запържете за няколко минути царевицата.

Прибавете я към ориза заедно с рибата тон, обезкостени маслини и доматите. Залейте с дресинг от зехтин, оцет, горчица, сол и черен пипер. Поръсете с накълцан пресен магданоз и поднесете.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар