Средиземноморска салата с риба тон

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
5
7k
04/09/2011
"Опитайте и ще разберете защо половината човечество е влюбено в Средиземноморската кухня!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 700
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Оризова Салата

Начин на приготвяне

Сварете ориза с малко сол и зехтин, след което го отцедете и го сипете в голяма купа. Нарежете чери доматчетата на две и раздробете филето риба тон. Загрейте малко мазнина в тиган и запържете за няколко минути царевицата.

Прибавете я към ориза заедно с рибата тон, обезкостени маслини и доматите. Залейте с дресинг от зехтин, оцет, горчица, сол и черен пипер. Поръсете с накълцан пресен магданоз и поднесете.

Иноксова купа басан 20 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Иноксова купа басан 20 см
8.42 лв.
Виж ››

Компактна иноксова купа, която ще помогне в приготвянето на сладки и солени смеси, тесто, салати. Изчистен дизайн за красива трапеза. Купа басан е тук за удобство и улеснение на всяка домакина.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар