Средиземноморска салата с риба тон

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147710
04/09/2011
"Опитайте и ще разберете защо половината човечество е влюбено в Средиземноморската кухня!"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 914
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете ориза с малко сол и зехтин, след което го отцедете и го сипете в голяма купа. Нарежете чери доматчетата на две и раздробете филето риба тон. Загрейте малко мазнина в тиган и запържете за няколко минути царевицата.

Прибавете я към ориза заедно с рибата тон, обезкостени маслини и доматите. Залейте с дресинг от зехтин, оцет, горчица, сол и черен пипер. Поръсете с накълцан пресен магданоз и поднесете.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар