Солен кейк с гъби

ИларияИлария
Новак
117
1
205
18/08/2011
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 052
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете маслините, колбаса, кашкавала на кубченца и загрейте фурната на 160-170 градуса предварително. Пресейте брашното с бакпулвера в голяма купа и постепенно разбъркайте с яйцата, прясното мляко, олиото.

Сипете кубчетата гъби, колбас и кашкавал и внимателно разбъркайте с лъжица. Изсипете соления кейк в намазнена тава или форма, поръсете със сусам или слънчогледови семки и сложете да се пече за около час. Проверявайте готовността с клечка за зъби.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милица
Милица
27.11.2013 13:11
Отвън и про опит с клечка показваше да е готов, а кат го срязах вглетен. Как да избегна това вглетяване?
0
0