Панирани картофи по шотландски

17/08/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"Традицията повелява да черпите с картофки по шотландски само приятели, които ви носят ракия по шотландски "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 424
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете до полуомекване картофите, обелете ги и ги нарежете на на парчета или филии, дебели 1 см. Накълцайте на ситно шунката и я смесете със счукания сухар и брашното.

Отделно разбийте яйцата. Загрейте мазнина, оваляйте всеки картоф първо в сухата смес, а след това в яйцата. Изпържете картофите до зачервяване и ги поднесете с гарнитура от зеленчуци.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар