Пиле Прованс

09/04/2016
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене75 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо770
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилето на порции и го овалваме в брашно. Запържваме го в сгорещения зехтин и го вадим.

В същата мазнина запържваме наситнените лук, чесън, гъби и домати, добавяме виното и задушаваме за 15 минути.

Връщаме месото и нарязаните маслини, оставяме да къкри на слаб огън до окончателното омекване на месото.

Овкусяваме със сол, щипка мащерка и стрък розмарин. Сервираме с гарнитура по избор.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар