Орехов сладкиш с ябълки и грис

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
576
959
475
23/08/2016
"Ароматен сладкиш, който може да поднесете с чаша хубаво кафе!"
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 389
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме сухите съставки - брашно, захар и грис и ги изсипваме във форма, в която предварително сме сипали половината от мазнината.

Отгоре слагаме почистените, обелени и настъргани ябълки, начуканите орехи и канелата и заливаме с останалата мазнина.

Печем сладкиша в предварително загрята фурна на 170 градуса до готовност.

Сервираме поръсен с пудра захар.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар