Телешки дроб с ароматен сос

07/09/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763328
"Доверете ни се, ние знаем как да приготвим най-сочния и ароматен телешки дроб "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 920
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете ципата от телешкия дроб, посолете и поръсете с оцета. Оставете да престои за 10-тина минути, след което го нарежете на парчета и го сложете да се пържи в сгорещена мазнина. Готовият дроб се поставя в чинии.

Смесете маслото със сол, черен пипер, накълцан магданоз и лук и затоплете всичко на котлона, но без да го варите. Накрая овкусете с лимонов сок. Залейте телешкия дроб със соса, посолете при нужда и поднесете.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

francisko
francisko
03.03.2015 18:59
супер вкусно
0
0
ррррр
ррррр
21.10.2013 21:42
Беше много вкусно :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв