ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Телешки дроб с ароматен сос

Телешки дроб с ароматен сос

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
Телешки дроб с ароматен сос
07/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3
"Доверете ни се, ние знаем как да приготвим най-сочния и ароматен телешки дроб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Отделете ципата от телешкия дроб, посолете и поръсете с оцета. Оставете да престои за 10-тина минути, след което го нарежете на парчета и го сложете да се пържи в сгорещена мазнина. Готовият дроб се поставя в чинии.

Смесете маслото със сол, черен пипер, накълцан магданоз и лук и затоплете всичко на котлона, но без да го варите. Накрая овкусете с лимонов сок. Залейте телешкия дроб със соса, посолете при нужда и поднесете.

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: