Патица с вишни

28/03/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо386
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме патицата на парчета, посоляваме и посипваме с черен пипер.

Запържваме месото и прибавяме лука.

След като продуктите се запържат, заливаме с вода и задушаваме под капак.

В края на готвенето прибавяме вишните, почистени от костилките.

Сервираме с варени картофи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар