Суфле със скариди или миди

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
591
959
510
04/09/2016
"Изисканият вкус има нов синоним и той е суфле със скариди или миди!"
Приготвяне45 мин.
Готвене20 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо350
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Суфле

Начин на приготвяне

Към соса Бешамел прибавяме горчицата и червения пипер.

Почистените скариди или миди смесваме с част от соса. Прибавяме част от настъргания кашкавал и разпределяме получената смес в малки гювечета.

Заливаме с останалия сос, поръсваме с кашкавал.

Отгоре слагаме по малко парченца масло и запичаме 20 минути във фурната.

Емайлирана тенджера за миди 24 см - 6.5 и 3 литра-21%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана тенджера за миди 24 см - 6.5 и 3 литра
35.00 лв.
27.60 лв.
Виж ››

Специална тенджера за миди, която ще ви помогне да завършите прекрасния летен ден с тези вкусотии на трапезата. Съберете близки и приятели, защото тенджерата позволява приготвяне на по-голямо количество миди.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар