Свинско със зелен боб и картофи

03/07/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763328
"Толкова добре ще ни дойде една чиния от това ароматно свинско със зелен боб и картофи "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо85 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 851
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета и го запържете за кратко в сгорещеното олио. След това в тенджера под налягане се прехвърля месото заедно с нарязаните картофи, морков, целина, пащърнак, зелен боб, лук и чесън.

Долейте вода до покриване на продуктите, посолете и сложете да се вари със затворен капак за 15 минути.

Оставете да се охлади, махнете капака и прибавете олиото на запърженото месо, черния пипер, червения пипер и сложете на котлона отново да заври. Поднесете свинското със зелен фасул и картофи със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 7
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар