Ризото с кренвирши по испански

27/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо370
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме ориза в подсолена вода в съотношение 1:3 и го прецеждаме.

В широк тиган загряваме мазнина и слагаме нарязания на ивички бекон и кренвиршите, нарязани на кръгчета. Прибавяме лука, нарязан на ситно и леко запържваме.

Прибавяме ориза, нарязаната на дребно чушка, маслините, наситнената целина и соевия сос.

Разбъркваме добре изчакваме да се задуши и сервираме.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар