Агнешко със спанак и запръжка

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
19/03/2016
"Агнешко със спанак - перфектна комбинация на вкусове "
Приготвяне50 мин.
Готвене80 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо772
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и го слагаме в тенджера с вода да се вари. Щом заври, махаме старателно пяната и слагаме черния пипер. Когато месото е почти готово, махаме тенджерата от котлона.

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в олиото, посипваме с брашно и червен пипер.

В друг съд сваряваме почистения и нарязан на ивички спанак. Отцеждаме и прибавяме към месото. Доливаме гореща вода.

С непрекъснато бъркане прибавяме към месото и запръжката с лука.

Щом заври прибавяме и ориза, готвим още 15-20 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар