Телешки джолан със зеленчуци

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
521
959
472
23/08/2016
"Крехко телешко месо, приготвено с много зеленчуци и старание!"
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 096
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме джолана в тенджера с вода, която да го покрива и посоляваме. Оставяме да ври за около час и половина, докато месото започне лесно да се отделя от кокала.

Предварително обелените картофи, моркови, лук, изчистения и нарязан праз, нарязана целина пускаме в тенджера с вряща вода.

Когато месото е готово, прибавяме към него зеленчуците и готвим още 20 минути.

За соса: В съд разбъркваме горчицата с оцета, солта, пипер и олиото.

Отделяме месото от кокала и го разпределяме заедно с гарнитурата в отделни чинии и към всяка прибавяме от соса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар