Пълнени тиквички с риба

14/03/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Обещаваме ви, че това ще е най-вкусното нещо, което сте опитвали днес!"
  • Приготвяне60 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо90 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо683
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрязваме по дължина капачета на тиквичките и ги нарязваме на малки парчета. Издълбаваме и бланшираме тиквичките за 4-5 минути в подсолена вода. Отцеждаме и поръсваме отвътре с черен пипер и сол.

Нарязваме лука на пръстенчета и го задушаваме в маслото.

След като изстине, го разбъркваме с нарязаната на ситно риба, гриса, черния пипер, разбитите яйца, копъра и нарязаните на ситно домати. С тази смес пълним тиквичките.

Сипваме нарязаните капачета, останалите домати и зеленчуковия бульон в тавичка и отгоре нареждаме тиквичките.

Покриваме с фолио или капак и печем 30 минути в гореща фурна на 200 градуса.

Поднасяме със салата по избор. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар