ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка Супа»Супа от агнешки главички

Супа от агнешки главички

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k586632
Супа от агнешки главички
10/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
"Който не я е опитал, той на знае за какъв божествен еликсир става дума"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките главички се измиват добре. Заливат се със студена вода, колкото да се покрият. Когато са полусварени, се посоляват, а когато са готови, се обезкостяват.

Запържва се лукът, нарязан на ситно, и се прибавя червеният пипер.

В бульона се прибавя доматеното пюре, нарязаното месо, граха и агнешката супа се оставя да ври.

Накрая се подправя със ситно нарязания магданоз и смлян черен пипер.

Застройваме супата с яйцето и се подкиселява (оцет, кисело мляко).

Вкусна и питателна супа от агнешки главички!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: