Свинско с пикантен сос и зеленчуци

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър324
28/06/2011
Приготвяне155 мин.
Готвене30 мин.
Общо185 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 053
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете крехкото свинско месо на парчета, посолете го и го наръсете с черен пипер. Залейте го с чаша коняк и го оставете на хладно за 2 часа да се овкуси.

След това извадете свинските късове, оваляйте ги в брашно и ги изпържете в силно сгорещено масло или олио. Оригиналната рецепта е с фъстъчено масло.

Нарежете всички зеленчуци на тънки ленти, а лука на полумесеци. Запържете ги в 2 с.л. мазнина. Прибавете водата, оцета и кетчупа. Разбъркайте и след малко махнете от котлона. Поднесете свинското със задушените зеленчуци със сос.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар