Реване с кисело мляко

26/06/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
"Така е, любовта към сладкишите никога няма да ни позволи да станем манекени, но човек трябва да прави някои жертви "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо43 139
  • Преглеждания за месеца217
  • Преглеждания за седмицата66
  • Коментари6 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете содата в киселото мляко да шупне. Разбийте го след това със захарта, прибавете жълтъците, брашното, разбивайки с миксер. Сипете орехите и объркайте. Разбийте на сняг белтъците и отново внимателно ги объркайте с останалата смес.

Изсипете тестото в намазнена тава и сложете да се пече в умерена фурна, докато забодената клечка е напълно чиста. Готовото реване с кисело мляко се охлажда и сиропира със захарния сироп, приготвен от захарта, ванилиите, лимоновия сок и 3 ч.ч. вода в съд на котлона.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 7
4 6
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Ирина Андреева Jolie
Перфектна рецепта.Точно така се прави реване! :) Вкусно,сладко и сочно :)
0
0
Калинов
Калинов
17.01.2016 18:29
Риването се получи перфектно,хубава рецепта
0
0
vanq
vanq
25.08.2014 10:59
Ако нямам орехи,ще стане ли без тях
0
2

Виж всички коментари или напиши такъв