Реване с кисело мляко

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай126146
26/06/2011
"Така е, любовта към сладкишите никога няма да ни позволи да станем манекени, но човек трябва да прави някои жертви "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 767
  • Преглеждания за месеца175
  • Преглеждания за седмицата68
  • Коментари6 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете содата в киселото мляко да шупне. Разбийте го след това със захарта, прибавете жълтъците, брашното, разбивайки с миксер. Сипете орехите и объркайте. Разбийте на сняг белтъците и отново внимателно ги объркайте с останалата смес.

Изсипете тестото в намазнена тава и сложете да се пече в умерена фурна, докато забодената клечка е напълно чиста. Готовото реване с кисело мляко се охлажда и сиропира със захарния сироп, приготвен от захарта, ванилиите, лимоновия сок и 3 ч.ч. вода в съд на котлона.

Рейтинг

5 7
4 6
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ирина Андреева Jolie
Перфектна рецепта.Точно така се прави реване! :) Вкусно,сладко и сочно :)
0
0
Калинов
Калинов
17.01.2016 18:29
Риването се получи перфектно,хубава рецепта
0
0
vanq
vanq
25.08.2014 10:59
Ако нямам орехи,ще стане ли без тях
1
4