Кебап от агнешко месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
550
417
Кебап от агнешко месо
10/01/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
"Кебапът от агнешко месо винаги е приятна изненада вкъщи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от агнешки бут се нарязва на хапки и се смесва с гъбите, нарязани на филийки, джоджена, солта, черния пипер, настърганите домати, червеното вино, водата и маслото.

Престоява 2 ч. така. Маринованото агнешко месо се разпределя на порции във фолио за печене, прибавя се по малко от марината и се завива като бонбон.

Подрежда се в съд така приготвеният агнешки кебап и се пече в средно гореща фурна до порозовяване.

Поднасяме ароматния кебап от агнешко месо със зелена салата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: