ezine.bg»Рецепти»Предястия»Суши»Суши оризови топки

Суши оризови топки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
672
956
491
Суши оризови топки
21/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции14
"Уникални суши оризови топки - предястие, с което да смаете гостите си"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме ориза в подсолена вода, като внимаваме да не се развари. Прецеждаме и овкусяваме по желание с малко сол, захар, оризов оцет.

С мокри ръце оформяме малки оризови топки.

Украсяваме част от тях с парченца от яйцето, а останалите – със скаридите, а по желание може да добавите и видове пушена риба, хайвер и т.н.

Настъргваме зеленчуците на ренде, посоляваме ги и ги подправяме на вкус и с тях гарнираме оризовите топки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: