Американски кюфтета със слънчогледови семки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
577
959
475
02/03/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо546
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме семките на сух тиган и ги смиламе.

Прибавяме към тях босилека, магданоза, чесъна и настъргания кашкавал и объркваме всичко с 3 с.л. олио.

Замесваме каймата с яйцето, галетата, 2 с.л. вода и горчицата.

Посоляваме и оформяме от сместа 8 питчици. В средата на всяка сипваме по 1-2 ч.л. от сместа със семената.

Оформяме кюфтета, като внимаваме да не излиза плънката. Изпържваме в загрято олио.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар