ezine.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Камби»Печени камби с моркови и чесън

Печени камби с моркови и чесън

тинтин
Новак
27
677
2k
Печени камби с моркови и чесън
12/07/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Страхотна идея за вкусни печени камби, които да съхраняваме във фризер!"

Необходими Продукти

  • камби
  • моркови
  • чесън
  • сол - 1/2 ч.л. за всяка камба
  • захар - 1 ч.л. за всяка камба
  • олио - 1 ч.л. за всяка камба
  • оцет - 1 ч.л. за всяка камба
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На всяка камба махаме дръжката и семето. Във всяка камба слагаме: сол, захар, олио, оцет, 1 кръгче от морков и скилидка чесън.

Нареждаме ги в тавичка и запичаме във фурната, да поомекнат и да може да им се бели ципичката.

Вадим ги от фурната и когато изстинат ги нареждаме в кутии или в торбички и прибираме във фризера.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: