Крем супа от броколи с пушени гърди

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
29/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо328
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме броколите и отделяме розичките. В тенджера сгорещяваме зехтина и маслото и запържваме леко нарязания кромид лук.

Прибавяме бульона, прясното мляко. Варим на тих огън около 15 минути. Сваляме от огъня и пасираме.

Прибавяме нарязания на тънки ивички праз и пушеното сирене. Загряваме на слаб огън, докато сиренето напълно се разтопи.

Изпържваме нарязаните на кубчета пушени гърди в тиган без мазнина, докато добре се зачервят.

Измиваме магданоза и го нарязваме на ситно. Прибавяме го към пушените гърди, разбъркваме и сипваме при супата в тенджерата. Сервираме супата гореща.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар