Гювечета с наденица и сирене

29/02/2016
"Тези лесни ароматни гювечета се направо топят в устата"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 401
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно, задушаваме го в мазнина и поставяме по 1 лъжица в гювече.

Разпределяме нарязаните наденици и сирене, поливаме с размитото доматено пюре и поставяме във фурната да се запече.

Чукваме по 1 яйце във всяко гювече, поръсваме с чубрица, черен пипер и кашкавал и допичаме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар