Реване с грис от Хърватия

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
598
959
511
22/02/2016
"Реването си е супер десерт - само трябва да го опитате и веднага ще му станете почитатели "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 320
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • захар - 125 г
  • яйца - 7 бр.
  • брашно - 125 г
  • грис - 125 г
  • За сиропа
  • захар - 150 г
  • вода - 400 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме в купа яйцата със захарта и прибавяме брашното и гриса.

Разбъркваме много добре и изсипваме сместа в правоъгълна тава, печем в умерена фурна до готовност.

Когато блата изстине, заливаме с горещ сироп, приготвен от водата и захарта, които сме сварили.

Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см-23%
Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см
4.69 лв.
3.61 лв.
Виж ››

Изборът на практичната домакиня - висококачествена, удобна за употреба и почистване незалепваща правоъгълна форма, в която ще приготвяте не само кекс, но и всякакви печива при това лесно и бързо

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар