Пълнен шаран с орехи и гъби

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
27/05/2011
"Шаранът не е капризна за готвене риба, ако знаеш правилната рецепта. Ето и нашето предложение "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо51 672
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и гъбите и ги задушете в малко мазнина под капак. През това време почистете шарана и го натрийте със сол и млян черен пипер. Към лука прибавете нарязаните на дребно домати, натрошените орехи, накълцан магданоз, сол, черен пипер и виното.

Изчакайте докато течността поизври и свалете от котлона. Напълнете с нея шарана, зашийте го и го прехвърлете в намазнена тава. Покрийте го с кръгчета нарязан домат и го полейте с останалото количество разтопено масло.

В тавата се долива 1 ч.ч. гореща вода и се слага шарана да се изпече.

Кръгла емайлирана тава декор рустика ф36
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла емайлирана тава декор рустика ф36
24.99 лв.
22.99 лв.
Виж ››

Практична кръгла емайлирана тава, която намира широко приложение във всяка кухня, защото в нея се приготвят вкусни ястия.

Рейтинг

5 9
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Тери
Тери
13.12.2013 11:19
Шарана стана много вкусен ,но сложих и 3 супени лъжици ориз . :)
2
2
Ахед Солак
Ахед Солак
06.12.2013 12:58
колко време се пече шарана
20
2