Зелева супа с кренвирши

22/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Бързо и с подръчни материали - лесна супа с кренвирш и зеле "
  • Приготвяне45 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо95 мин.
  • Порции6
  • Преглеждания общо323
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • зеле - ½ глава
  • кренвирши - 2 - 3 бр.
  • лук - 1 глава
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме ситно нарязания лук в олиото, слагаме нарязаното на ивици зеле и червения пипер.

Разбъркваме, добавяме брашното, заливаме с 4-5 чаши топла вода и варим на среден огън.

Малко преди да стане готова прибавяме нарязаните на кръгчета кренвирши и поръсваме с кимиона и черния пипер.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар