Зелева супа с кренвирши

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
22/02/2016
"Бързо и с подръчни материали - лесна супа с кренвирш и зеле "
Приготвяне45 мин.
Готвене50 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо479
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зеле - ½ глава
  • кренвирши - 2 - 3 бр.
  • лук - 1 глава
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме ситно нарязания лук в олиото, слагаме нарязаното на ивици зеле и червения пипер.

Разбъркваме, добавяме брашното, заливаме с 4-5 чаши топла вода и варим на среден огън.

Малко преди да стане готова прибавяме нарязаните на кръгчета кренвирши и поръсваме с кимиона и черния пипер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар