Мусака с праз

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
506
959
469
16/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо587
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме каймата с част от мазнината, прибавяме черен и червен пипер, доматеното пюре и солта.

Нарязваме праза на парчета, дълги 3 см и го задушаваме в останалата мазнина.

В тавичка нареждаме пластове праз и кайма, поливаме с малко вода и печем.

Накрая заливаме с разбитите в прясното мляко яйца, поръсваме с магданоз и запичаме до златисто.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар