Гъбен сос с топено сирене

28/05/2011
Илария
отИларияНовак1171203
"Добавете към гъбения сос малко топено сирене и се насладете на съвършен вкус и аромат!"
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо35 мин.
  • Преглеждания общо30 334
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, нарежете ги и сложете да се задушават в сгорещеното масло до готовност. През това време разбъркайте заедно сметаната, киселото мляко, виното заедно с брашното.

След като гъбите са готови започнете да добавяте тази смес към тях, като непрекъснато разбърквате. Продължавайте да бъркате за около 5 минути и добавете нарязаното топено сирене и подправки на вкус. След 2 минути махнете гъбения сос от котлона. Подправете с накълцан копър или магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0

Коментари (2)

Ела
Ела
08.03.2016 18:08
Вкусен соус!
0
0
Панов
Панов
09.12.2014 18:52
Страхотна рецепта!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв