Сирене пане
20/05/2011

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"Страхотно предложение за бърз обяд или вечеря за неочаквани гости, когато нямате време за готвене, но държите на вкуса!"
- Приготвяне30 мин.
- Готвене10 мин.
- Общо40 мин.
- Порции2-3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
Необходими Съставки
- сирене - 500 г
- олио - 3 к.ч.
- бира - 100 мл
- яйца - 4 - 5 броя
- галета - 1 ч.ч.
- брашно - 2 к.ч.
- сол - 2 щипки
Начин на приготвяне
Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците с бирата и добавете брашно до получаване на много гъста каша. След това разбийте белтъците на сняг с щипка сол и внимателно прибавете към жълтъците.
Сгорещете олио в дълбок тиган, а сиренето, предварително стояло за 15 минути в камерата на хладилника, нарежете на парчета с големина по желание. Оваляйте всяко парче в сместа, след което в галета и сложете да се пържи от двете страни.
Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
Сгорещете олио в дълбок тиган, а сиренето, предварително стояло за 15 минути в камерата на хладилника, нарежете на парчета с големина по желание. Оваляйте всяко парче в сместа, след което в галета и сложете да се пържи от двете страни.
Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
Препоръчано по темата
Коментари (2)

Да си оближеш пръстите!
0
0

Много ни хареса -Перфектно е.Благодарим ви.
2
0